Om Downtown

Downtown blev Danmarks allerførste dealudbyder, da firmaet slog dørene op d. 7. maj 2010 i København og skabte kvalitetstilbud til byens beboere. Siden da er Downtown begyndt også at udbyde deals i en lang række andre danske byer, heriblandt Odense, Aarhus og Aalborg, som i dag også kan nyde godt af Downtowns rabatter.

Konceptet bag Downtown bygger på den populære Groupon forretningsmodel, der går ud på at tilbyde en række daglige deals på oplevelser og produkter.

Hver dag udbyder Downtown en række gode deals på produkter og oplevelser i din by. Downtowns deals er af god kvalitet og inkluderer alt lige fra takeaway sushi og middage på spændende restauranter til koncertoplevelser, wellnessoplevelser og moderigtige produkter.

Ønsker du dig adgang til Downtowns tilbud på din Iphone, kan du downloade Downtowns app. Er det derimod en bredere oversigt over alle markedets deals, du leder efter, kan du benytte Bowntys app, der inddeler alle dealmarkedets tilbud i kategorier. Derved bliver det nemmere og mere overskueligt for dig at finde lige de deals, der er relevante for dig.

Downtown tilbyder vel nok Danmarks bedste kundeservice til sine brugere og er altid behjælpelige, hvis du skulle have nogle spørgsmål til de deals, de udbyder. Endvidere har de introduceret konceptet 'Downtown kontoen', der virker ved at give dig pengene retur for et ubrugt værdibevis, hvis du ikke nåede at bruge det før dets udløbsdato (kan ske inden for en måned fra udløbsdatoen). Downtown har også en blog 'Downtown Backstage', der giver et sjovt indblik i hverdagen på firmaets travle kontor.

Downtown har i Øvrigt søster-selskabet Takeoffer som sælger rejsedeals.